SOLO

Vill du bli en bättre CS:GO-spelare på ett effektivt sätt?

Ett problem idag är att det inte finns någon seriös aktör som kan lära ut simpla eller avancerade tekniker för att bli en bättre CS:GO-spelare. Jag är en erfaren spelare vars analys av spelet är gjord på en väldigt hög nivå. Känner du att du vill ta ditt spel till nästa nivå så tvivla inte på att kontakta mig på info@zyppe.se

Förhoppningsvis kan jag guida kunden åt rätt riktning, CS:GO är ett väldigt komplex spel och består av massor av skillz man behöver mästra för att bli en bättre cs-spelare. Många spelare tror att man är bäst för man mästrar en”skill-nivå, tillexempel ”aima”, men just aim är bara skill.

Enligt mig består de andra skillzen av Problemlösning, Samarbete, Kommunikation, Movement, Spelförståelse, Taktik, Granater, Psykologi och Pengasystem. Mästrar man alla dessa staplar kan jag lova er att ni kommer bli en riktigt bra CS:GO-spelare.

Det som skiljer CS:GO-proffsen emot de som är riktigt duktiga är oftast att proffsen har bättre spelförståelse och är väldigt snabba i problemlösningen av spelet, att de läser spelet på ett snabbare sätt och hela tiden har en plan B i huvudet. På detta sätt bygger de en stor fördel mot de sämre lagen och det är egentligen därför man kan utse vilka som är favoriter i matcher även om man är jämlika i de andra staplarna så är spelförståelsen och problemlösningen de klart viktigaste. Jag skulle uppskatta att det är ungefär 50 stycken i världen som bemästrar alla dessa staplar. För att bemästra en stapel krävs enormt mycket träning och för att bemästra alla staplar krävs det talang.

Känner du att vill ta ditt spel till nästa nivå?

För att se pris och lägga order klicka ”här