Inspirerad av Olofmeister

Bildkälla www.hltv.org
Bildkälla www.hltv.org

För någon vecka sedan började jag med att dissa Olofmeister för hans oseriösa sida, samma vecka fick jag äran att spela med honom. Och fy helvete säger jag bara, han var det bästa jag någonsin sett i CS:GO, aldrig varit med om maken. Jag kände mig grovt underlägsen, vilket jag mer eller mindre aldrig gör, särskilt när jag spelar CS. Jag mötte Virtus Pro när jag hade spelat CS:GO i 250 timmar och ändå hade jag mer än 50 frags över två kartor. Men Olofmeister, vilket rörelsemönster, vilken fart, vilken kontroll han hade på ALLT. Jag blev helt exalterad. Vi spelade två matcher, en på Dust2 och en på Cache, första matchen förlorade vi med typ 16-9, Olof hade 30+ utan att ens kämpa. Cache, kanske Olofs favoritkarta, Olof gjorde precis som han ville, gick motståndarlaget b2 tog han tre stycken, gick dem mitten tog han tre stycken, gick dem A tog han tre stycken och vapnet han använde spelade egentligen ingen roll. Han slutade på över 40 frags utan att ens försöka spela bra, jag fick KÄMPA för att komma på 10 frags och jag tror inte att någon i vårt lag hade över 13 frags när matchen slutade, vi vann cache med 16-8.

Jag har känt mig underlägsen två gånger innan när jag har spelat, första gången var när jag mötte f0rest när han spelade i sin IRL-klan ”d00m”, han hade en colt i mitten på dust2, men colten han hade kändes mer som en AWP, kommer aldrig glömma den matchen , det var helt sjukt. Den andra gången var när jag mötte HeatoN första gången, jag var inte speciellt känd vid detta laget och fick chansen med några ifrån killar från Lemondogs har jag för mig, om det GTS o mushi&co en sen natt (med gamla rävar). Jag vet i alla fall att jag var livrädd den matchen på de_nuke.

Men i alla fall Olofmeister, du fick mig att känna att jag verkligen ligger efter, något som jag inte gjort innan. Jag tror jag sov fyra timmar den natten, direkt när jag vakna så började jag öva CS, movement och spray, nu två veckor senare så känner jag mig mycket mera bekväm med mitt movement och mina sprayar.

Får tacka för spelen Olof, Slap, zAAz och Juliano.

Olof är ett jävla monster, jag tror aldrig att jag har sagt till någon spelare ”fyfan vad bra du är” men jag sa det till Olof, välförtjänt. Nae, detta var en upplevelse jag sent kommer att glömma. Tack Olof.

/Samuel ”Zyppe” Martinsson

One thought on “Inspirerad av Olofmeister

Comments are closed.