Lag

Känner ni att ert lag behöver hjälp för utveckla ert spel och ta det nästa nivå?

Counter-Strike: Global Offensive är ett lagspel. Vill man utvecklas och bli bättre så behöver man göra det som ett lag. Alla måste ha ett slutgiltigt mål och alla måste dedicera sig lika mycket. Det finns faktorer som påverkar hur du bör spela CS:GO om jag refererar till de tio skillzen som enligt mig är Problemlösning, Aim, Kommunikation, Samarbete, Movement, Spelförståelse, Taktik, Granater, Psykologi och Pengarsystemet.

När man är ett lag är vissa faktorer viktigare än andra, de viktigaste för lagspel är Samarbete, Kommunikation, Taktik och Problemlösning. Dessa staplar kan man inte träna på själv och dessa är även slutpunkten för att bli en riktigt bra CS:GO-spelare.

I sitt lag så har man olika roller. Vanligtvis brukar det vara en ingame-leader, en AWP, en support och två med fri roll. Dessa fem roller ihop kompletterar varandra och ger mest dynamik i spelet.

Enligt mig går man igenom fem stycken nivåer av lagspel när man spelar CS:GO. Jag har valt att kalla dessa för Public/mix, Seriös mix, Klanspel, Mix-klan och Elit-klan. För att lista ut vilken nivå ni befinner i er kan ni läsa om dessa fem ”HÄR”.

Känner ni att ni vill ta nästa steg och utveckla ert spel till nästa nivå?

För att se pris och lägga order klicka ”här