Zyppe joinar LBS-familjen

I augusti började jag samarbeta med gymnasieskolan, LBS – Kreativa gymnasium. Nu har jag arbetat på skolan i lite mer än tre månader, och jag fullständigt älskar det. Mina kollegor är verkligen superduktiga, både på att undervisa men framförallt få alla att trivas.

Jag hade aldrig hört talas om LBS Kreativa Gymnasium innan jag fick komma och hälsa på skolan i Kristianstad. När jag kom in så hade jag aldrig sett något liknande innan i skolvägar. Skolan hade en mjuk, skön, estetisk känsla och med inriktning på det man älskar att göra i fokus.

Idag undervisar jag E-sport på tre utav våra arton skolor runt om i landet, nästa år kommer E-sport inriktningen finnas på elva utav våra skolor:

• Kristianstad
• Helsingborg
• Halmstad
• Varberg
• Kungsbacka
• Göteborg
• Borås
• Trollhättan
• Jönköping
• Nyköping
• Stockholm

När jag valde gymnasium för över 10 år sedan så hade jag inte en aning om att man kunde välja mellan flera olika skolr, och att det fanns skolor som hade inriktningar på mina stora intressen, och det fanns det inte heller, men det gör det idag.

Älskar du Esport så kan jag garantera dig att LBS är ett gymnasium precis för dig. Om du saknar motivation i skolan så tycker jag personligen att detta är en ypperlig möjlighet att få en högskoleförberedande utbildning där ditt största intresse är i fokus, Under skoltid.

Hjälp mig att göra Esporten större, men framförallt få fler esportare att må bättre genom att klara sin gymnasieutbildning.

Har du siktet inställt på en karriär inom E-sport?
Chansen finns nu att välja E-sport under skoltid. Har du som läser detta kommit så här långt, så kanske du har frågor. Tvivla inte på att maila mig dessa på Samuel.Martinsson@lbs.se.

Jag coachar på den ledande talangfabriken inom svensk e-sport.

Tack till alla mina elever och medarbetare som gör ett såå grymt jobb, både för mig och Esporten. Känner mig så hemma på LBS!

www.lbs.se – Kom gärna förbi på våra öppet hus och besök våra underbara skolor runt om i landet.

// Samuel ”Zyppe” Martinsson