Kvällsträning

För att få reda på hur duktig man är sägs det att man behöver lägga ner tio tusen timmar på sin aktivitet. För träningen ska går framåt behövs mål, handlingsplan och tid – Därför har LBS Esport skapat kvällsträning.
Under kvällsträningen samlas eleverna frivilligt för att öva med varandra under handledning av coacherna på LBS. Syftet med träningarna är att skapa LBS-anda, att elever skall ha kul och träffa nya människor, men också hjälpa de elever som verkligen vill satsa stenhårt. 

Idag erbjuder LBS Esport kvällsträning i datorspelen CS:GO och League of Legends. Upplägget inom träningsformatet skulle kunna jämföras med en fotbollsträning. Först uppvärmning, senare övning och avslut med spel och reflektion.

Kvällsträningen för CS:GO börjar vecka 36 och är på måndagar 18.30-20.00. Vill man vara med så måste man anmäla sig till träningen och du anmäler dig via discord. Ansvariga coacher är Samuel (Zyppe) och Rasmus (Zitte). Om du har frågor angående kvällsträningen nås Samuel via Samuel.Martinsson@lbs.se

SÅHÄR ANMÄLER DU DIG
Vill du anmäla dig till träningen skickar du ett meddelande till Samuel (Zyppe) på discord där du skriver följande:

Nickname:

Hur många timmar som du har spelat:
Vilken rank du har på Matchmaking:
Vilken roll du föredrar att spela:
Vilken skola som du går på:

När du har skickat detta korrekt till Samuel (Zyppe) på discord kommer du få en tumme upp. Får du en tumme upp betyder det att du är välkommen till träningen. Antal platser kan komma att bli begränsade.

Kvällsträning för League of Legends börjar vecka 36 på onsdag 18.30-20.00. Anmälan görs via discord. Ansvarig coach är Joel. Vid eventuella frågor angående kvällsträningen nås Joel via mail: Joel.Fjellstrom@lbs.se

SÅHÄR ANMÄLER DU DIG
Vill du anmäla dig till träningen skickar du ett meddelande till Joel (Relinquished) på discord där du skriver följande:

Nickname:

Hur många timmar du har spelat:
Rank:
Vilken roll du föredrar att spela:
OPGG-sida:
Vilken skola som du går på:

Om du skickat allt korrekt till Joel (Relinquished) på discord kommer han att svara och välkomna dig till träningen. Antal platser är begränsade till träningen och de 40 första som gör en korrekt anmälan till Joel kommer att få delta.

Kontakta gärna våra coacher via discord

Zyppe#0492 (Malmö, Helsingborg, Kristianstad & Varberg)
Zitte5#8136 (Göteborg & Trollhättan)
shades#9716 (Jönköping)
slay#1326 (Nyköping)
Lukas#2357 (Borås)
henry#9069 (Stockholm N)
Relinquished#7319 (Göteborg)
FlamurKurshumlija#1258 (Halmstad)
Monduso#4676 (Kungsbacka)

Du söker du som elev lag?

Kontakta Zyppe#0492 via discord