Måndagsträning

Måndagsträning by LBS

På måndagskvällar är det CS:GO-träning, måndagsträning by LBS. Träningen består av tre olika grupper, Skollaget, Utvecklingslaget & Träningsgruppen. De olika grupperna kommer få olika tid med Coach Zyppe & och beroende på hur man presterar kan man bli upp- eller nerflyttad i grupperna.

LBS-ANDA
Syftet är att skapa en gemenskap mellan våra skolor och lära känna varandra personligt och professionellt. Men även att de som vill spela för att utveckla kan det, och de som vill spela för att ha kul och träffa nya människor gör det. Respect is everything!

Tid:
TeamSpeak:

Träningsgruppen:
I denna grupp är alla som går inom LBS välkomna att delta, även om man spelar för att ha kul eller för utvecklas till den bästa möjliga spelaren. Detta är steg 1 i processen för att kunna bli upplockad i Utvecklingslaget eller Skollaget.

Utvecklingslaget:
Laget är skapat för de elever som vill utvecklas i sitt spelande. Om man är med i laget krävs det att man levererar och att man gör sitt bästa för att utveckla sin profession. Eleverna behöver spela för att hänga med i Utvecklingsprocessen.

Skollaget:
Detta lag är skapat för de bästa eleverna på våra skolor. Eleverna som är med i detta laget elitsatsar på proffs på Counter-Strike: Global Offensive.

Tider
Träningsgrupp:
Träningstid: 18.30-20.30

Utvecklingslaget:
Nillsis, Charl1e, Xan, Zerninator, kebeb

Träningstid: 19.00-21.30

Skollaget:
Blandfers, lolz1e, SHiNE, hechtikal & Bustan

Träningstid: 18.30-21.30